Syödään yhdessä -vanhempainilta (nro 194)

Koti, Yhteistyö

Järjestä huoltajia houkutteleva ja innostava vanhempainilta ruuan äärelle. Huomatkaa, mikä olisi huoltajille helpoin aika osallistua. Yhteistyö kodin ja koulun välillä vahvistuu, kun mahdollisimman moni pääsee ja haluaa osallistua.

Valmistelut

• Sopikaa ruokapalveluiden kanssa mikä ateria vanhemmille halutaan tarjota. Aterioita tilataan ilmoittautumisien mukaisesti.

Toteutus

Vanhempainillan asioita voidaan keskustella ja esitellä yhteisen aterian äärellä. Kutsukaa huoltajat syömään koululle aamupala, lounas tai iltapala. Osallistumiskynnystä voi alentaa, kun toteutus tapahtuukin aamupalan merkeissä ennen töihin menoa. Samalla kouluun saapuvat oppilaat voivat huomata, että aikuiset syövät aamupalan, nauttivat siitä ja pitävät sitä tärkeänä asiana arjessa.

Voitte järjestää tilaisuuden tietyllä teemalla, kuten isän- tai äitienpäiväruokailu.